TEPEKULE CATERING VE MİRANDA ZEYTİNYAĞLARI

Geçen hafta Tepekule Catering Yemek Atölyesi'nin davetiyle, blogger arkadaşlarımla birlikte http://www.miranda.com.tr/Miranda Zeytinyağları ile yemek yapmak üzere Tepekule'ye gittik.

Yemekleri yapmak ve zeytinyağı ile ilgili bilgiler vermek üzere İstanbul'dan gelen Gıda Beslenme Öğretmeni ve aynı zamanda Miranda Yağlarının İstanbul sorumlusu sevgili Eral Bayri,Ayvalık pazarından tazecik akkız (Şevketi bostan) ve taze lor getirmişti.

İlk yemeğimiz akkız,

Boşnak Böreği(çarşaf böreği)


Vee lor tatlısı.

Şef Binali Bey,bu atölyede sadece bloggerlara değil,ilkokul öğrencileriyle de yemek yaptıklarını,çocukları fastfood kültüründen uzaklaştırarak sağlıklı yemek bilincini aşılamak için onlara yemeklerle ilgili bilgi verdiklerini anlattı.Atölyenin duvarları çocuklarla yapılan etkinliklerin fotoğraflarıyla süslenmişti.

Yaptığımız yemekleri A7 Şehir Klubünün şahane körfez manzarası eşliğinde hep birlikte yedik.
Bu güzel etkinlik için Tepekule Catering Yemek Atölyesi'ne,Şef Binali Yılmaz'a,Miranda Zeytin Ürünleri'ne,çok sevgili blooger arkadaşım Tülay Pordoğan Oral'a ve Firma yetkilisi sevgili Derya İzgiş'e çok teşekkür ediyorum.


2 yorum:

  1. Size de çok değişik yemekler yapmış Binali Bey, ne iyi etmişsin gitmekle bak, değişik birkaç saat geçirmişsiniz ne güzel.. Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  2. Evet canım.Özellikle çarşaf böreği ilginçti.Bi gün deniyeceğim.Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails